سردرگمی فیلسوفانه اکبر گنجی در کتاب جدیدش!
کتاب جدید اکبر گنجی به نام "راه دموکراسی در ایران" یکبار دیگر رسوایی بنیاد های فکری، هم فکران گنجی چون رامین جهانبگلو که زمانی برای آزادی آن لباس می پوشد و اعتراض می کند، عیان می نمایاند.
اکبر گنجی اصرار دارد که اسلام با دموکراسی غربی سازگار است! او ادیان را دارای سه بعد و سه نوع طرفدار می داند دین بنیادگرایانه، سنتی و مدرن شده! او اذعان دارد که دین سنتی با دموکراسی و حقوق بشر سر ستیز دارد. اما نوگرایان را افرادی می داند که دین را با سکولاریسم هم ساز می کند.
اکبر گنجی به راحتی موضع خود را که فردی سکولار است لو می دهد، و دموکراسی را محصول موازنه قوانین دولت و جامعه ی مدنی می داند. جامعه مدنی که در دوره اصلاحات بسیار از طرف اصلاح طلبان مطرح می شد ولی غافل از اینکه جامعه مدنی با ذات اسلام و مبانی آن در تعارض است. او قائل به این است که زنان فقط در جامعه مدنی رشد می کنند!؟ سوال اینجاست این جامعه مدنی که صادره از غرب است و ادعای اجرای آن دارند، آیا زنان را همچون کالای جنسی نکرده و ساعت ها فیلم های جنسی آیا نشان از تساوی حق زنان است و یا بردگی آنها؟
مشکل دیگر اکبر گنجی این است که نقد دولت دینی را به پای خوده دین می داند، سفسطه ای بسیار قدیمی که خاک چندین ساله را بای از ورای آن برداشت. شاید او نمی داند که دولت دینی دین طابق شده نیست بلکه امکان اشتباه و عملی نکردن بر گردن مجریان است و نه به پای دین!
اکبر گنجی در موضع بسیار خنده داری ایران کنار امریکا مسئول کشته شدگان در عراق و افغانستان و به قول خودش اسرائیل می داند!
افرادی چون فیلیپ پتیت، استاد علم سیاست و ارزش های انسانی، دانشگاه پرینستون اکبر گنجی را فیلسوف می داند! و یا مارشال برمن، استاد برجسته علوم سیاسی در سیتی کالج نیویورک او را اصلاح گری برای همه ادیان به حساب می آورد. البته این جور تعریف ها نیز در ادامه انقلاب های رنگی و مخملی در کشورهای مخالف آمریکا اتخاذ می شود.
التماس دعا(مبارز، یک بچّه مسلمان)
نوشته شده توسط : محسن اردستانی رستمی
لیست کل یادداشت های این وبلاگ